Waterpeople
Workout

De zee is spiegelglad. Een mooie zomeravond. Je zwemt van het havenhoofd tot aan de eerste strekdam. Je voelt het water langs je glijden, je komt volledig in flow met de beweging. Op de terugweg ren je hard over strand, volledig buiten adem kom je weer aan bij het havenhoofd. Je bent voldaan.

Wil je werken aan je zwemvaardigheid over langere afstand? Hou je van flinke uitdagingen? Ben je comfortabel in de zee en heb je behoefte een intense work out?

Watermen workout is onze high performance training. De training is voor zwemmers, surfers, kiters en andere waterliefhebbers De training vindt 1 keer per week plaats in alle seizoenen. De training is iedere keer anders, de zee en het weer bepalen in wezen de oefeningen.

Bij Watermen Workout ontdek je je grenzen en verleg je deze op het gebied van zwemmen, peddelen en bodysurfen. Ook wordt er aandacht besteed aan lifesavingskills. Alle oefeningen en drills zijn op flinke tot hoge intensiteit in uitdagende omstandigheden met als doel sterker, gecoördineerde bewegen en mentaal weerbaarder worden. Gezond aan Zee Outdoor werkt met gediplomeerde trainers met passie voor de zee en gezondheid.

Startlocatie: op de plek van The Shore (momenteel is The Shore dicht)

Tijdstip: zaterdag 10 – 11u

Let op, alle watertrainingen zijn momenteel, vanaf woensdag 27 oktober 2021, met eigen materiaal (eigen board en wetsuit). Er zijn geen omkleedfaciliteiten beschikbaar.

Prijzen en Tijden
Terug naar ons aanbod
Aanmelden