Surffit
Bootcamp

Het is een chille avond in het voorjaar. Het is windstil, het strand is leeg en de maan laat zich zien. Je loopt met stevige passen door het mulle zan, je hart voel je flink bonken. Aan het einde van het parcours doe je je push ups totdat je bijna niet meer kan. Je loopt voldaan het strand over, je voelt je lijf moe en energiek tegelijk. Je bent happy dat je weer geweest bent, ook al had je vooraf weinig zin in.

Wil je werken aan je core? Hou je van buiten trainen en buiten spelen? Wil je een afwisselende en uitdagende bootcamp?

Surfit Bootcamp is onze bootcamp training op het strand en de boulevard van Scheveningen. De training is voor iedereen die zijn conditie, core en kracht wilt trainen. De training vindt 1 keer per week plaats vanaf The Shore. De training is iedere keer week anders.


Bij de Surfit Bootcamp ontdek je je grenzen en verleg je deze op het gebied van uithoudingsvermogen, core en kracht. Gezond aan Zee Outdoor werkt met gediplomeerde trainers met passie voor de zee, sport en gezondheid.

Locatie: The Shore

Tijdstip: onhold

Voor de trainingen volgen we het coronaprotocol opgesteld door het NOC NSF, check deze hier. Check hier het plan van aanpak van Gezond aan Zee Outdoor.

Prijzen en Tijden
Terug naar ons aanbod
Aanmelden