Gezond aan Zee Outdoor (GAZO) is een onderdeel van Gezond aan Zee (GAZ). Trainer Ruurd Mosterd is personal trainer / coach bij GAZ.

Gezond Aan Zee zegt precies wie we zijn en waar we voor staan. In 2009 begonnen we als een praktijk voor fysiotherapie maar al snel ontdekten we dat wij, met een groot netwerk van professionals in de zorg, tot veel meer in staat zijn.

We vestigden ons als multidisciplinair medisch centrum. In tijden van verandering in de zorg werken wij intensief met elkaar samen én kijken we vooruit. Gezond zijn is niet vanzelfsprekend, gezond blijven is dat ook niet en ziek zijn is duur. Met een nieuwe, moderne, holistische aanpak bekijken wij vanuit meerdere disciplines met elkaar hoe we je gezondheid kunnen verbeteren en lichamelijke klachten kunnen voorkomen. Samen staan we desgewenst stil bij het volledige lichamelijke en mentale plaatje, passend bij je omstandigheden.

Onze omgeving is de zee en het strand, dat is waar wij het liefst onze tijd doorbrengen en regelmatig ook onze cliënten mee naartoe nemen. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor lichaam en denken, zoals we dat ook zijn voor onze leefomgeving.

Dát is gezondheidscentrum Gezond aan Zee. Op een nieuwe manier slim en hard werken aan je gezondheid en fitheid is waar we voor staan.

www.gezondaanzee.nl

Stapel_logo_blauw