Surfit
Outdoor

Het waait hard, een lekkere zuidwester. Er komen mooie lijntjes binnen om te lekker te oefenen. De drill is zo veel mogelijk golven te pakken in 10 minuten. Je peddelt voor een linkse, je surft deze af tot aan het strand. Nu is het volle bak aanzetten om zo snel mogelijk weer buiten te komen. Geniet van de zee.

Wil je werken aan je surffitheid? Merk je dat peddelen langer dan een minuut zwaar is? Of heb je moeite met een snelle take off?

Surfit is onze intermediate training. De training is specifiek voor golfsurfers. De training vindt 2 keer per week plaats in alle seizoenen. Geen training is hetzelfde. De zee en het weer bepalen grotendeels het programma.

Surfit leer je explosiever zwemmen, peddelen en surfen. Ook wordt er aandacht besteed aan bodysurfen en lifesavingskills. Alle oefeningen en drills zijn op flinke intensiteit met als doel sterker, gecoördineerde en sneller bewegen. Gezond aan Zee Outdoor werkt met gediplomeerde trainers met passie voor de zee en gezondheid.

Startlocatie: Vanaf de plek van The Shore (The Shore is momenteel dicht)

Tijdstip: zondag 09:00 – 10:00u

Let op, alle watertrainingen zijn momenteel, vanaf woensdag 27 oktober 2021, met eigen materiaal (eigen board en wetsuit). Er zijn geen omkleedfaciliteiten beschikbaar.

Prijzen en Tijden
Terug naar ons aanbod
Aanmelden