Water Sessions

Het is een koude zondagmorgen in het voorjaar. De zon laat zich zien, het is een half metertje clean op de Noord (het is dus perfect voor beginners). Na een warming up met de groep peddel je door de branding. De zee wast je hoofd leeg, er is ontspanning en de focus is alleen op de golven.

Wil je op een laagdrempelige manier werken aan je waterfitheid? Ben je op zoek om lekker samen te trainen met een groep enthousiaste waterliefhebbers?

Watersessions is onze basic training voor iedereen die lekker met fun waterfit wilt worden. De training is voor zwemmers, surfers, kiters, windsurfers en andere waterstokelingen. De training vindt 3 keer per week plaats in alle seizoenen. De training is altijd anders, de zee en het weer bepalen grotendeels het programma.

Tijdens watersessions leer je beter zwemmen, peddelen, surfen en bodysurfen. Alle oefeningen en drills voer je op eigen tempo uit. Dit betekent binnen jouw comfortzone en je wordt ook uitgedaagd om er net buiten te gaan. Gezond aan Zee Outdoor werkt met gediplomeerde trainers met passie voor de zee en gezondheid.

Locatie: Parkeerplaats de Noord (https://goo.gl/maps/eubAt1uC66GgH1qNA)

Tijdstip: woensdag 10 – 11u

Prijzen en Tijden
Terug naar ons aanbod
Aanmelden